Salma Hayek heeft bijna 20 jaar moeten wachten na 'Bandidas' en blijft een "country girl"

Salma Hayek heeft bijna 20 jaar moeten wachten na 'Bandidas' en blijft een "country girl"

Salma Hayek herinnert zich haar westernfilm met Penélope Cruz terwijl Beyoncé barrières doorbreekt met countrymuziek.

Het is bijna 20 jaar geleden dat Salma Hayek en Penélope Cruz de western Bandidas maakten. En nu Beyoncé barrières breekt met haar countrymuziek wordt Salma herinnerd aan haar eigen werk.

De 57-jarige actrice uit Hitman's Wife's Bodyguard plaatste daartoe een mooi bericht op haar Instagram. Ze schreef erbij: "Lieve Beyoncé, Penélope en ik hebben 20 jaar gewacht op dit album. En echt, het was het wachten waard!"

Jaren geleden
Op de eerste twee foto's staat Salma in spijkerbroek en cowboyhoed met een shirt dat verwijst naar het fictieve radiostation van de beroemde zangeres. Op de andere twee foto's zijn Salma en Penélope te zien tussen hun filmopnamen door. Voor fans is het een mooie throwback.

In de actiekomedie uit 2006 moeten Salma en Penélope noodgedwongen samenwerken en besluiten ze een bank te overvallen. In de film kunnen ze elkaar niet uitstaan, maar in het echt zijn beide sterren vriendinnen door dik en dun. En ze steunen daarbij anderen net zo hard.

Meer westerns
Bij het Instagram-bericht staan dan ook bedankjes van sterren als Kerry Washington. Een fan tikt dat ze nu zelfs nog meer van Salma houdt. Salma is overigens van Mexicaanse afkomst en is in meer westerns te zien als Desperado en Wild Wild West - en kennelijk blijft ze een 'country girl'.



NieuwsFilm

meest populair