Tweede deel uit nieuwe trilogie van '28 Years Later' heeft nu al veelbelovende update te pakken

Tweede deel uit nieuwe trilogie van '28 Years Later' heeft nu al veelbelovende update te pakken

De opnames voor het eerste deel zijn nog niet begonnen, maar de plannen voor de trilogie krijgen nu al meer vorm.

Er zijn grote plannen voor de officiële vervolgfilms op zombiethriller 28 Days Later van Cillian Murphy. Hoewel de opnames voor het eerste deel nog niet eens zijn begonnen, is volgens Deadline de regisseur van het tweede vervolg al zelfs gevonden.

28 Days Later uit 2002 krijgt na bijna 23 jaar een vervolg. Dan hebben we het niet over slechts één film, maar over een heuse trilogie.

Trilogie
28 Days Later van Danny Boyle was de film die Oscarwinnaar Cillian Murphy op de kaart zette. Films van zombiethrillers wachten al een lange tijd op goed nieuws rondom de iconische film.

Het vervolg, 28 Years Later, is nu officieel in de maak. Dat niet alleen, want de studio is ook al druk bezig met het vervolg op deze nieuwe film.

Regisseur gevonden
Volgens Deadline heeft het vervolg op 28 Years Later mogelijk al zijn regisseur gevonden: Nia DaCosta. Hoewel nog niets zeker is, is DaCosta sowieso in gesprek om het tweede deel van de trilogie te regisseren.De reden van deze snelle ontwikkelingen is vooral de planning voor de trilogie. Zo wordt verwacht dat Boyle dit jaar nog aan de slag gaat met de eerste film en dat de twee andere delen snel moeten volgen.

NieuwsFilm

meest populair