Henry Cavill belooft waanzinnige zwaardgevechten in 'Highlander'-reboot

Henry Cavill belooft waanzinnige zwaardgevechten in 'Highlander'-reboot

De Superman-acteur kijkt naar zijn samenwerking met stuntlegende en regisseur Chad Stahelski.

Henry Cavill verscheen onlangs in een panel op Cinemacon 2024 om het over zijn Highlander-reboot te hebben. De acteur liet weten dat de film echt iets speciaals gaat worden en dat de film waanzinnige actiescènes zal bevatten.

De nieuwe Highlander komt van regisseur Chad Stahelski, die eerder de 4 John Wick-films regisseerde en bekend werd als stuntman in The Matrix. Superman-acteur Cavill kijkt er enorm naar uit om met Stahelski aan Highlander te gaan werken.

"Je hebt nog niks gezien
"Ik houd van de originele films, hoe goed of slecht ze ook zijn," vertelt Cavill tijdens het panel. "Toen ik het script las had ik in eerste instantie mijn twijfels omdat ik niet goed begreep waar ze met de film naar toe wilden. Maar toen ik het eenmaal begreep... mijn hemel... we gaan zo diep in op wat deze personages betekenen en de beproevingen die ze moeten doorstaan."

Het publiek werd wild door Cavill's volgende opmerking: "Als je denkt dat je me eerder met een zwaard hebt zien vechten, heb je nog niks gezien." Cavill duidt uiteraard op zijn werk als Geralt of Rivia in The Witcher TV-serie. Cavill belooft dat de actiescènes in Highlander beter zullen zijn dan die in The Witcher.Onsterfelijk
Highlander wordt een remake van de gelijknamige film uit 1986. De film gaat over een groep onsterfelijke mensen die alleen gedood kunnen worden door elkaar te onthoofden. De opnames van de nieuwe Highlander moeten later dit jaar beginnen. Een releasedatum is nog niet bekend.

NieuwsFilm

meest populair