Sebastian Stan onthult unieke look als Donald Trump in 'The Apprentice' foto

Sebastian Stan onthult unieke look als Donald Trump in 'The Apprentice' foto

Sebastian Stan en Jeremy Strong spelen in de film 'The Apprentice' over de opkomst van Donald Trump.

Een van de meest verwachte films van 2024, The Apprentice, heeft een eerste beeld vrijgegeven. De film over de opkomst van de ambitieuze Trump volgt de ondernemer in een wereld van corruptie en bedrog.

In de eerste uitgebrachte foto over de film zien we Sebastian Stan (Captain America: The Winter Soldier) in de rol van Donald Trump. Stan is te zien met het typische blonde, pluizige Trump haar, met naast hem Jeremy Strong (The Gentlemen) in de rol van Trumps jurist Roy Crohn.

Vastgoedbaas
The Apprentice zal Trump volgen van zijn twintigste tot in zijn late dertiger jaren. Zo krijgen we als kijker een beeld van de manier waarop hij zijn vastgoedimperium opbouwt in de jaren 70 en 80.

De film komt van de hand van Ali Abassi. De Iraanse regisseur zou je vooral kunnen kennen van filmhuisefilms als Holy Spider en Gräns.

Eerste foto
The Apprentice begon met filmen op 29 november en werd ergens begin februari afgerond. Er zat wat haast achter, omdat de makers op tijd wilden zijn om de film in te dienen voor Cannes.NieuwsFilm

meest populair