Beelden uit 'Deadpool & Wolverine' bevestigen nieuw en mysterieus personage

Beelden uit 'Deadpool & Wolverine' bevestigen nieuw en mysterieus personage

Wordt Matthew MacFadyens Agent Paradox een van de grote schurken van de film?

Over enkele maanden tijd verschijnt dé superhelden-blockbuster van het jaar, namelijk Deadpool & Wolverine. Hierin zitten behoorlijk wat grote namen, maar nu krijgen we weer te horen van een nieuw en mysterieus personage.

Ryan Reynolds kruipt natuurlijk weer in de huid van de geliefde 'Merc with a Mouth', terwijl Hugh Jackman wederom te zien zal zijn als Wolverine. Het leek erop dat hij na Logan niet meer terug zou keren als de superheld, maar hij was nog te overtuigen voor een laatste avontuur.

Team
De nodige andere bekendheden zullen in de blockbuster te zien zijn. Zo ook Matthew Macfadyen, o.a. bekend van Succession en Pride & Prejudice. Hij was al te zien in de eerste officiële trailer, maar nu weten we iets meer wat we van zijn personage kunnen verwachten.

Macfayden gaat een agent van het 'Time Variance Authority' bureau spelen. Tijdens de recente Walt Disney Pictures CinemaCon werd ook zijn naam gedeeld: Agent Paradox. Dit mysterieuze personage dook pas één enkele keer op in een Marvel-stripboek.

Personage
Het gaat hier om She-Hulk #3 uit 2005. Agent Paradox moet de rechtszaak tegen She-Hulk bijwonen, maar lijkt te sterven wanneer hij wordt geraakt door een Retroactive Cannon. Echt dood is hij echter niet, aangezien hij in het verleden komt vast te zitten. Niemand weet echter meer van zijn bestaan af.


Of Deadpool & Wolverine hetzelfde zal laten gebeuren met het personage is vooralsnog onduidelijk, al doet er een gerucht de ronde dat hij een van de slechteriken speelt. Eind juli komen we erachter, wanneer de blockbuster in de bioscopen te zien zal zijn.

NieuwsFilm

meest populair