Marvel Studios pakt uit en geeft details prijs over MCU-films in 2024/2025

Marvel Studios pakt uit en geeft details prijs over MCU-films in 2024/2025

Kevin Feige laat zich op de ComicCon van Las Vegas uit over alle aanstaande blockbusters.

Eerder vandaag kwam er nog een artikel langs over Deadpool & Wolverine, maar dat is lang niet de enige Marvel-film waar filmfanaten naar uitkijken. Gelukkig liet de grote Marvel baas, Kevin Feige, zich tijdens de CinemaCon in Las Vegas ook uit over de andere projecten.

Ten eerste kregen we te horen dat de titel van Thunderbolts licht is aangepast. Het is nu namelijk Thunderbolts*, met de toegevoegde asterisk. Waarom ze hiervoor gaan is nog niet duidelijk en dit willen ze ook nog niet verklappen.

Meer
Daar blijft het niet bij. Hoewel The Fantastic Four-film een retro logo heeft gekregen dat doet denken aan de jaren vijftig/zestig, wordt de film volledig opgenomen met IMAX-camera's. Marvel wil namelijk een blockbuster maken waarvan het best kan worden genoten in de allergrootste bioscoopzalen.

Ook werd de eerste clip van Captain America: Brave New World onthuld. Hierin zien we Harrison Fords President Thunderbolt Ross, die opnieuw de Avengers wil creëren. Heel erg goed kan hij het echter niet vinden met Sam Wilson en zegt dan ook tegen hem: "Doe gewoon je werk en doe niet alsof je Steve Rogers bent".

Jackpot
De grootste film blijft toch wel echter Deadpool & Wolverine. Hierover zei Feige het volgende: "Het is echt f*cking cool. Ik kan dat nu voor het eerst zeggen, aangezien het gaat om een R-rated-film!"


De Marvel-baas liet eveneens weten dat er een speciale 'popcornemmer' zal verschijnen wanneer de film uitkomt. Dit was nog niet zo heel lang geleden ook al het geval met Dune: Part Two, al werd deze emmer uiteindelijk een peperduur collectorsitem dat bijna niet meer te vinden is.

NieuwsFilm

meest populair