3 goede misdaadfilms om vanavond te kijken

3 goede misdaadfilms om vanavond te kijken

Spannende misdaad: deze drie films mag de liefhebber absoluut niet missen.

Op de verschillende streaming- en vod-diensten vind je heel veel films. FilmTotaal heeft vandaag drie films uit het misdaadgenre voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

The Departed (2006)
Regie: Martin Scorsese | Cast: Leonardo DiCaprio, Matt Damon, Jack Nicholson, e.a. | Te zien op: HBO Max / Prime Video
Billy Costigan gaat undercover bij de beruchte maffiabaas Costello. Ondertussen werkt crimineel Colin Sullivan zich als rat binnen bij de politie. Beiden raken steeds verder verstikt in hun dubbelleven en moeten elkaars identiteit zo snel mogelijk zien te achterhalen.Molly's Game (2017)
Regie: Aaron Sorkin | Cast: Jessica Chastain, Idris Elba, Kevin Costner, e.a. | Te zien op: Videoland
De freestyleskiester Molly Bloom weet zich niet te kwalificeren voor de Olympische Spelen en besluit het over een andere boeg te gooien. Ze verhuist naar Los Angeles en werkt zich op in een illegaal pokernetwerk voor de elite. Bloom weet jarenlang haar gokimperium in stand te houden, maar dan vat de FBI haar in de kraag.The Snowman (2017)
Regie: Tomas Alfredson | Cast: Michael Fassbender, Rebecca Ferguson, Charlotte Gainsbourg, e.a. | Te zien op: Prime Video
Het privéleven van rechercheur Harry Hole is door zijn alcoholverslaving een puinhoop. Toch blijft hij een uitblinker in zijn vak. Hole wordt naar het besneeuwde landschap van Noorwegen gestuurd om daar een seriemoordenaar op te sporen die zijn slachtoffers zwaar verminkt en als sneeuwpoppen achterlaat. Zijn onderzoek blijkt al snel een race tegen de klok.NieuwsFilm

meest populair