Molly's Game (2017)

Deal with her.

Van topsporter naar kaartprinses. Het leven van Molly Bloom heeft geresulteerd in een snedige biopic over het illegale pokercircuit.
play

7,1 details

  • 140 Min
  • Biografie
  • Drama
  • Misdaad
  • Verenigde Staten
  • China
  • Canada
140 Min Verenigde Staten

Molly Bloom is opgegroeid in een kleine stad in Colorado. In haar jonge jaren wist ze maar niet uit de schaduw te treden van haar oudere broers en ze besloot een leven te leiden waarin ze alles kan worden wat ze wilt. En dit kreeg ze ook, meer zelfs dan ze had kunnen bedenken. Ze startte met het organiseren van een exclusief pokertoernooi met een hoge inzet. Haar klanten werden bekende sterren als Leonardo DiCaprio en Ben Affleck tot politici en financiële titanen die zo krachtig waren dat ze markten konden beïnvloeden en hiermee historie schreven. Alles ging goed tot dat ze een tegenstander tegenkwam die ze niet te slim af kon zijn, ondanks dat ze de Amerikaanse overheid aan haar zijde had.

Regie
Aaron Sorkin
Cast
Kevin Costner, Idris Elba, Jessica Chastain, Michael Cera, Chris O'Dowd, Bill Camp, Graham Greene, Jeremy Strong, Brian d'Arcy James, J.C. MacKenzie, Rachel Skarsten, Natalie Krill, Ari Cohen, Jon Bass, Madison McKinley, Justin Kirk, Angela Gots, Claire Rankin, Joe Keery, Samantha Isler, Stephanie Herfield.
Release
22.11.2017
Release NL
26.12.2017
Release DVD
16.05.2018

Filmtotaal Recensie

Regie: Aaron Sorkin | Cast: Jessica Chastain (Molly Bloom), Idris Elba (Charlie Jaffey), Kevin Costner (Larry Bloom), Michael Cera (Player X), Jeremy Strong (Dean Keith), Chris O'Dowd (Douglas Downey), e.a. | Speelduur: 140 minuten | Jaar: 2017

Molly Bloom is een echte doorzetter. Maar niet als een schoolvoorbeeld, want er zit een misdadig randje aan de vrouw. De skister krijgt op jonge leeftijd een ongeluk en de artsen vertellen haar dat ze nooit meer op de latten zal staan. Met die boodschap neemt Bloom geen genoegen, want binnen de kortste keren staat ze alweer klaar voor een wedstrijd.

Haar carrière als topatleet is geen lang leven beschoren, wanneer Blooms lichaam en het lot wederom een flinke klap te verduren krijgen. De jongedame besluit het over een geheel andere boeg te gooien en gaat aan de slag in een vaag kantoor in Los Angeles. Haar baas is bevriend met hoge piefen en filmsterren en organiseert stiekeme pokeravonden. Bloom klimt op van hulpje tot pokerprinses.

alle artikelen (5)

Molly's Game Nieuwsberichten

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Molly's Game

acties