Zendaya verklapt dat ze een gezinnetje wil met Tom Holland: Ze is zeldzaam openhartig

Zendaya verklapt dat ze een gezinnetje wil met Tom Holland: Ze is zeldzaam openhartig

Zendaya deelt zeldzaam inzicht in relatie met Tom Holland en toekomstplannen voor gezin.

Zendaya promoot op het moment haar nieuwe film Challengers. De 27-jarige ster zwijgt normaal over haar privéleven, deels omdat ze introvert is. In een recent gesprek met Vogue voelde ze zich wel comfortabel genoeg om meer te vertellen - en dat is een unicum.

Zendaya splitste zichzelf hier in het Vogue-interview op in twee personen. De ene is Zendaya de superster, en de andere is degene die alle privacy wil. Ook vertelde ze openhartig over haar toekomst met haar jarenlange partner Tom Holland.

Samen verder
Ze leerden elkaar kennen bij de filmopnamen van Spiderman: Homecoming. Zendaya vertelde over hun start: "We waren erg jong. Mijn carrière liep al en die van hem veranderde compleet. Ik zag zijn leven veranderen, maar hij pakte het mooi op."

Ook vertelde ze dat ze overweegt een gezin te stichten, terwijl beiden zo populair zijn. Ze zei: "Ik wil niet dat zij te maken krijgen met haar roem. Het is een kwestie van duurzaamheid: Hoe kan ze blijven doen waar ze van houdt? En blijft zij een publiek persoon?"

Een voorwerp
Over haar bekendheid zei ze: "Je raakt eraan gewend dat je een van de kunstobjecten bent die mensen ook willen fotograferen. Je hebt er vrede mee en leeft gewoon je leven. Ik heb wel geleerd om ook te weigeren, omdat ik een dagje vrij mag hebben van alle faam."NieuwsFilm

meest populair