Jennifer Aniston heeft belangrijke lessen geleerd: "Heb respect en vertel de waarheid"

Jennifer Aniston heeft belangrijke lessen geleerd: "Heb respect en vertel de waarheid"

Jennifer Aniston, een van de meest geliefde sterren, deelt belangrijke lessen en herinneringen uit haar carrière.

Jennifer Aniston is 55 jaar en gaat al 30 jaar mee in filmland. De actrice uit Friends, Murder Mystery en The Morning Show is een van de meest geliefde sterren op deze planeet.

Vanaf het eerste toneelstuk op school wist ze al dat ze wilde acteren. Hier in gesprek met People zei ze over het advies dat ze haar jongere zelf zou geven: "Houd dat gevoel vast dat draait om 'kunnen werken' in plaats van 'het willen maken'."

Belangrijke lessen
Over de belangrijke lessen die ze onderweg geleerd heeft, zei ze: "Er zijn er zoveel. Wees geduldig, wees aardig, heb respect voor je collega's en vertel de waarheid."

Door Friends raakten alle hoofdrolspelers bekend en verschenen ze plots op covers van bladen. Jennifer staat sinds die tijd bekend om haar iconische stijl, maar verklapt dat ze elke keer weer net zo nerveus is voor een 'red carpet'.

Zo opwindend
Ze zei over dat begin dat ook in de TikTok-video van People te volgen is: "Alles was zo spannend en leuk toen. Het was magisch. Niets was niet opwindend. En het is nog steeds leuk, maar we hebben meer ervaring. We hebben lessen geleerd. We zijn iets voorbij."

@people #JenniferAniston reflects on her "exciting" first #PeopleMagazine feature. #PeopleIs50 #Friends #RachelGreen ? FINDER'S FEE - Lord Sko


NieuwsFilm

meest populair