Marvel Studios geeft opzettelijk een asterisk aan filmtitel 'Thunderbolts'

Marvel Studios geeft opzettelijk een asterisk aan filmtitel 'Thunderbolts'

Maar we zullen pas weten wat dit betekent wanneer de film uitkomt in 2025.

Eén van de aankomende Marvel-projecten in 2025 is Thunderbolts, geregisseerd door Jake Schreier. Die film brengt een aantal antihelden en slechteriken samen om voor de overheid te werken.

Tijdens het Disney-panel op CinemaCon in Las Vegas bevestigde Marvel-opperbaas Kevin Feige nog eens de titel van de film, waarvan onthuld werd dat die eindigt met een asterisk.

Wat betekent dat?
Dat is opzettelijk, aldus Feige. "Dat is de officiële titel van Thunderbolts," zegt hij, "[maar] we zullen het daar niet meer over hebben tot nadat de film is uitgekomen." Het is duidelijk dat Marvel vragen wil oproepen.

En fans denken antwoorden te hebben. Zo doet er al speculatie de ronde dat het team in de film niet altijd de Thunderbolts genoemd zal worden, maar dat ze hun naam zullen veranderen naar bijvoorbeeld 'Dark Avengers'. Dat zou de asterisk verklaren.

Release
Wat de reden ook is, we zullen moeten wachten tot de film uitkomt. Thunderbolts staat gepland voor release op 5 mei 2025 en heeft rollen weggelegd voor Florence Pugh, David Harbour, Harrison Ford en meer.



NieuwsFilm

meest populair