Fans van Taylor Swift door het dolle na opmerkingen 'Deadpool & Wolverine'-regisseur

Fans van Taylor Swift door het dolle na opmerkingen 'Deadpool & Wolverine'-regisseur

De intriges rond Swift haar potentiële debuut in het MCU blijven mysterieus...

Er is voorlopig geen gebrek aan geruchten rond Deadpool & Wolverine wie er allemaal gaan verschijnen, het nieuwe R-rated Marvel Studios-vervolg op de geliefde superheldenfranchise.

Een al langer bestaand gerucht gaat over popster Taylor Swift, van wie fans hopen dat zij in een of andere hoedanigheid een rol zal spelen.

Tweede kans nadat 'X-Men: Apocalypse' niet doorging
Ook al verscheen Swift niet in de eerste trailer tijdens de Super Bowl, dat weerhoudt haar 'Swifties' er niet van om te speculeren over haar mogelijke betrokkenheid als het personage Alison Blaire a.k.a. Dazzler.

In een recent interview met 'Entertainment Tonight' gaf regisseur Shawn Levy aan dat fans verrast zullen worden als ze in de rode stoelen zitten:

[lachend] "Heel Amerika weet dat ik daar geen antwoord op kan geven. De wildgroei over wie wel en wie niet is fantastisch. Ik ga letterlijk buiten het kader rondlopen en mezelf redden, anders krijg ik een klap van Ryan. Het is bekend dat ik toen naar een sportwedstrijd ging waar Taylor ook was. Die uren zijn goed gedocumenteerd en dat is alles wat ik ga zeggen".

Vanaf eind juli in de bioscoop
De 'Swifties' weten het echter zeker na dit antwoord waarbij Levy niet helemaal bevestigd, maar veel duidelijker nergens ontkent; hun grote idool maakt definitief haar opwachting. We gaan het binnenkort zien!



NieuwsFilm

meest populair