Dave McCary strikt echtgenote Emma Stone voor hoofdrol in zijn nieuwe film

Dave McCary strikt echtgenote Emma Stone voor hoofdrol in zijn nieuwe film

De regisseur werkt met een van de grootste sterren van de filmwereld.

Emma Stone is al enkele jaren een van de grootste namen in Hollywood en wordt alleen nog maar populairder. Recentelijk won ze nog een Oscar voor haar glansrol in Poor Things en nu heeft ze opnieuw getekend voor een veelbelovend project.

Poor Things werd gemaakt door Yorgos Lanthimos. Lang stilzitten doet de regisseur niet aan: zijn nieuwste film, Kinds of Kindness, zal zijn wereldpremière kennen tijdens het Cannes filmfestival. Hierin is de hoofdrol opnieuw weggelegd voor Stone.

Meer
Daar blijft het echter niet bij. Stone heeft ook haar handtekening gezet onder een nieuw project van Universal. Achter de camera staat deze keer filmmaker Dave McCary, o.a. bekend van Brigsby Bear. Heel erg gek is het niet dat Stone met hem in zee gaat. De twee zijn namelijk getrouwd.

Het script werd weer geschreven door Patrick Kang en Michael Levin, het duo achter Young Rock. Deadpool & Wolverine-producent Shawn Levy. Een indrukwekkend team dus, maar helaas weten we nog niet waar het plot van de film over zal gaan.

Drukke agenda
Het is in ieder geval goed nieuws voor alle Stone-fans. Als we haar IMDb-pagina mogen geloven gaat ze nóg een film maken met Lanthimos, maar ook een vervolg op haar Disney Cruella-film en Eddington van Ari Aster.NieuwsFilm

meest populair