Ava Philippe, de dochter van Reese Witherspoon, schittert in een opvallende commercial

Ava Philippe, de dochter van Reese Witherspoon, schittert in een opvallende commercial

Ava Philippe schittert in reclame voor parfum van Vince Camuto en deelt haar ervaringen.

Ava Philippe, de dochter van Reese Witherspoon, weet goed de aandacht te trekken. De knappe 24-jarige is ronduit bloedmooi in een nieuwe reclame voor een parfum.

Hier in gesprek met People vertelt het model over de opvallende commercial voor Wonderbloom van Vince Camuto: "Soms kan parfum te zwaar zijn of te volwassen, maar dit geurtje vind ik erg fijn. Het is uren licht en fris aanwezig."

Nieuwe reclame
Ava vertelde ook dat de wereld van essence nieuw is voor haar. Voorheen lag haar interesse alleen bij make-up en haarproducten. Ze kwam er achter dat een geur een bepaalde emotie bij je moet oproepen, net als de geur van haar moeders koekjes en kaarsen dat doen. Intussen wisselt ze af in parfums, afhankelijk van haar stemming.

Ava staat wel vaker model, maar acteren in een filmpje is een ander verhaal. In de reclame speelt Ava een kleine fee te midden van bloemen in een bos. Ze vertelde: "Het was een mooie combinatie van iemand spelen en mezelf zijn, speels en vrolijk. De hele dag was magisch met doen alsof."

Kleine rol
Ava speelt nog niet in films, omdat ze voorrang gaf aan haar studie. Maar een filmrol zal vast niet lang meer duren. In het onderstaande Instagram-bericht is duidelijk te zien dat ze enorm op haar beroemde moeder lijkt. Reese is onder meer te zien in Your Place or Mine.NieuwsFilm

meest populair