Is Hayden Christensen (Star Wars) te horen in 'Sonic the Hedgehog 3'?

Is Hayden Christensen (Star Wars) te horen in 'Sonic the Hedgehog 3'?

De geruchten gaan al langer rond dat hij de stem van Shadow gaat inspreken...

Wanneer Sonic the Hedgehog 3 later dit jaar uitkomt, zal Shadow the Hedgehog een sleutelrol gaan spelen in de sequel. Het personage verscheen helemaal aan het einde van Sonic the Hedgehog 2.

Echter kregen kijkers nog geen kans om zijn stem te horen. De afgelopen twee jaar hebben ze online gespeculeerd over wie de rol op zich zou kunnen nemen, en één van de grootste geruchten van de laatste maanden concentreerde zich rond 'Star Wars'-acteur Hayden Christensen.

Herkenbare lach
In een clip die in februari werd uitgebracht, hoor je Shadow lachen en veel mensen leken te denken dat dit klonk als de vertolker van Darth Vader. Dat gerucht lijkt nu te worden ontkracht door YouTuber John Campea:

"Nou, ik kan je vertellen dat Hayden Christensen NIET de stem van Shadow inspreekt voor 'Sonic 3'. Ik kan niet zeggen wie het dan wel wordt, maar het publiek zal heel blij zijn", schrijft hij op zijn communitypagina.

Betrouwbare bron
Campea heeft een enorme aanhang op YouTube en is over het algemeen behoorlijk betrouwbaar, dus de kans is erg groot dat hij gelijk heeft.NieuwsFilm

meest populair