Kevin Costner herinnert zich 'Silverado' als carrièremaker en nu komt epos 'Horizon' uit

Kevin Costner herinnert zich 'Silverado' als carrièremaker en nu komt epos 'Horizon' uit

Kevin Costner blikt terug op zijn filmcarrière, met een ode aan 'Silverado' en teasers voor 'Horizon'.

Kevin Costner kijkt terug op zijn immense filmcarrière met een throwback naar Silverado - en die herinneringen zijn prachtig, zoals te zien is op zijn Instagram.

Kevin plaatst drie foto's op zijn Instagram en een filmpje waarin hij oefent met zijn revolvers. De acteur schreef erbij: "Silverado 1985. Een carrière-bepalende film voor mij. Ik zal mijn blijdschap om eindelijk in een western te zitten nooit vergeten."

Droom van zijn leven
In de film zijn ook Danny Glover, Kevin Kline en Scott Glenn te zien. Kevun vervolgde zijn bericht met: "Het was de droom van mijn leven sinds ik How the West Was Won zag, vastgekleefd aan mijn stoel en 7 jaar oud. Ik heb datzelfde plezier nu, werkend aan Horizon."

Kevin was 30 jaar toen zijn eerste western uitkwam en hij wilde meer. Hij schreef verder: "Het verhaal dat we vertellen zit al 20 jaar in mijn hart en binnen een paar maanden zal het de jouwe zijn. Ik hoop dat je er ook van zult houden."

Al zeker 40 jaar
De 69-jarige ster schittert al vanaf de jaren 80 in bioscoopfilms. Ook schrijft en regisseert hij zijn eigen films, zoals Dances with Wolves. Elk filmproject kost hem een hoop tijd, omdat hij er veel liefde en aandacht erin stopt. Aan de reacties te lezen, zijn fans nu al blij met het nieuwe werk.NieuwsFilm

meest populair