Zal 'Coyote vs. Acme' dan alsnog het daglicht zien?

Zal 'Coyote vs. Acme' dan alsnog het daglicht zien?

Een woordvoerder van Warner Bros. zegt dat het er toch nog van kan komen.

Warner Bros. mag dan wel een van de bekendste filmstudio's ter wereld zijn, niet iedereen is een fan van hun manier van werken. Zo werd het niet op prijs gesteld dat Batgirl werd geannuleerd. Coyoto vs. Acme werd ook op de plank gelegd, maar komt hier nog verandering in?

De Looney Tunes-film stelt zich een wereld voor waarin de iconische Roadrunner en zijn eeuwige achtervolger Wile E. Coyote krijgen te maken met echte mensen. Grote namen als Will Forte en John Cena hadden voor het project getekend, maar dit mocht niet deren.

Annulering
Financieel gezien zou het aantrekkelijker zijn om de stekker eruit te trekken, ook al was de film zo goed als afgerond. Net zoals met Batgirl zouden nog eens vele miljoenen uitgegeven moeten worden aan promotiekosten.

Qua boekhouding en belastingafschrijvingen was deze beslissing voor Warner Bros voordeliger, zo beweren ingewijden. Toch lijkt het er nu op dat we de film misschien alsnog te zien krijgen. Een woordvoerder van de studio komt nu namelijk met goed nieuws.

Misschien toch nog
The New York Times deelt het verhaal van deze woordvoerder van Warner Bros. Hij zou hebben laten weten dat het niet klopt dat de film 'vernietigd' wordt, waardoor 40 miljoen dollar aftrekbaar van de belasting zou zijn.


Als deze woordvoerder de waarheid spreekt zou het best kunnen dat het er alsnog van komt. Vorige maand kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over schrijver Samy Burch. Laatstgenoemde heeft de hoop ook nog niet opgegeven en hoopt dat de film toch nog uitgebracht zal worden.

NieuwsFilm

meest populair