3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Van Leonardo DiCaprio tot Tom Hanks: dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

The Wolf of Wall Street (2013)
Regie: Martin Scorsese | Cast: Leonardo DiCaprio, Jonah Hill, Margot Robbie, e.a. | Te zien op: Netflix / Prime Video / Videoland
De brutale durfal Jordan Belfort vergaart op slinkse wijze grote rijkdom met de beurshandel op Wall Street. Zijn geld geeft hij vooral uit aan prostituees, uitzinnige feesten en drugs. Maar zijn flamboyante levensstijl trekt al snel de aandacht van de FBI, die Belfort verdenkt van fraude en corruptie. Ondanks het advies van zijn vader om zich terug te trekken, blijkt Belfort verblind door zijn eigen succes.



Sully (2016)
Regie: Clint Eastwood | Cast: Tom Hanks, Laura Linney, Aaron Eckhart, e.a. | Te zien op: HBO Max / Prime Video
15 januari 2019. Kort nadat gezagvoerder Chesley Sullenberger, bijgenaamd Sully, en copiloot Jeff Skiles met hun Airbus 320 zijn opgestegen, vliegen vogels in de motoren, waardoor deze uitvallen. Ze zien geen andere optie dan het vliegtuig laten landen op de Hudson River. Dat doen ze met succes, maar toch worden de helden later onderworpen aan een kritisch onderzoek.



Sound of Metal (2020)
Regie: Darius Marder | Cast: Riz Ahmed, Olivia Cooke, Paul Raci, e.a. | Te zien op: Prime Video
Metaldrummer Ruben, een ex-junkie, begint zijn gehoor te verliezen en ziet zijn leven instorten. Zijn vriendin Lou laat de voormalig verslaafde opnemen in een afkickcentrum voor doven in de hoop dat hij niet terugvalt en zich aan zijn nieuwe leven aanpast. Ruben moet nu kiezen tussen zijn nieuwe balans en de drang om het leven dat hij ooit kende terug te winnen.



NieuwsFilm

meest populair