Filmopnamen 'Minecraft' afgerond: Jack Black en Jason Momoa feesten erop los met Rita Ora

Filmopnamen 'Minecraft' afgerond: Jack Black en Jason Momoa feesten erop los met Rita Ora

De filmopnamen van de Minecraft-verfilming in Nieuw-Zeeland zijn afgerond met een uitbundig wrapfeest.

Veel is nog niet bekend over de verfilming van de videogame Minecraft. Maar één ding is wel zeker: de filmopnamen in Nieuw-Zeeland zijn afgerond en een deel van de cast vierde dat uitgebreid met een zogeheten 'wrap party'.

Vreemd is zo'n eindfeest na de laatste opnamen niet. Zeker niet met sterren als Jack Black en Jason Momoa die wel van een feestje houden en zangeres Rita Ora in hun vriendenkring hebben. Rita is namelijk getrouwd met de Nieuw-Zeelandse regisseur Taika Waititi - en de wereld van showbusiness is klein.

Gelegenheidsband
Hier in het artikel van Daily Mail zijn foto's te zien van de party. Jason Momoa speelt lekker gitaar, terwijl Rita Ora en Jack Black vol overgave zingen. Ook collega Danielle Brooks waagde zich aan een liedje en vertelde op haar Instagram dat zij daarbij behoorlijk uit haar comfortzone ging.

Het is een gelegenheidsbandje. Toch gaan geruchten rond dat Jason Momoa wel degelijk met twee vrienden een bandje heeft opgericht, genaamd Öof Tatatá. Meer nieuws zal eerdaags wel volgen. Op Instagram staan in elk geval verschillende filmpjes en foto's van het slotfeest.

Populaire game
De game werd in 2011 door Zweedse game developers gelanceerd bij Mojang Studios. Het spel behoort tot de beste en populairste games wereldwijd. De film staat gepland voor release in 2025 en wordt geregisseerd door Jared Hess.



NieuwsFilm

meest populair