Kiefer Sutherland onthult de waarheid over oud 'Stand By Me'-gerucht

Kiefer Sutherland onthult de waarheid over oud 'Stand By Me'-gerucht

Kiefer Sutherland ontkent pestgedrag op set 'Stand By Me' en herenigt zich met Jerry O'Connell.

Kiefer Sutherland is al vanaf de jaren 80 een belangrijke naam in Hollywood met films als Stand By Me, Flatliners en A Few Good Men. Zijn series 24 en Designated Survivor zijn bekend bij het jongere publiek.

De 57-jarige ster heeft een geschat vermogen van 100 miljoen Amerikaanse dollar en hoeft niets meer te bewijzen. Toch wilde hij een oud gerucht weerleggen toen hij laatst in gesprek ging met Jerry O'Connell, een collega uit de klassieke film Stand By Me. Volgens die roddel zou hij buiten de filmopnamen in karakter zijn gebleven en zijn jongere collega's hebben gepest.

Geruchten niet waar
Hij zei volgens het artikel van Entertainment Tonight hier in The Talk: "Dat is absoluut niet waar. Ik ben niet zo'n acteur en ik wil niet zo'n persoon zijn. Ik bracht veel tijd door met River Phoenix omdat we allebei gitaar speelden."

Hij vervolgde met: "Als startende acteurs hadden we het vaak over hoe je een personage vormt. Eigenlijk is het grappig dat ik als 17-jarige meer naar het proces van het vormen van een karakter keek, dan ik nu doe. En Jerry en ik werkten niet samen."

Te weinig samen
Kiefer vertelde ook: "Wat voor mij frustrerend is, is dat iedereen altijd aan me vraagt hoe het was om met de anderen te spelen. Maar we hadden maar één grote scène waar Will een pistool trok en ik wegrende als een meisje."



Jerry O 'Connell zei daarop: "Voor mijn gevoel leek je wel 40 jaar toen. Maar inderdaad, Kiefer pestte ons niet. Er was geen sprake van pesterij. Maar Kiefer, ik was wel echt bang voor jou."

NieuwsFilm

meest populair