De legendarische Steven Spielberg gaat een nieuwe film over UFO's maken

De legendarische Steven Spielberg gaat een nieuwe film over UFO's maken

En hij heeft de scenarist van Jurassic Park ingehuurd om het script te schrijven.

Steven Spielberg, de meest succesvolle filmregisseur ooit, keert terug naar het scifi-genre met een gloednieuwe film over UFO's.

Variety bracht het nieuws naar buiten, maar heeft nog geen details over het plot kunnen bemachtigen. Wel werd bekendgemaakt dat David Koepp, die het script schreef voor Spielbergs Jurassic Park, nu ook het script zal schrijven.

Bekend in het genre
Spielberg is natuurlijk geen vreemde in het scifi-genre. Over buitenaardse wezens maakte hij drie beroemde films: Close Encounters of the Third Kind, E.T. the Extra-Terrestrial en War of the Worlds.

Die laatste film is alweer bijna 20 jaar oud, dus het zal interessant zijn om te zien hoe Spielberg ditmaal zijn visie op buitenaards leven in beeld zal brengen.

Meer entertainment
De laatste jaren maakte Spielberg, met uitzondering van Ready Player One, met name serieuzere films zoals The Fabelmans en Bridge of Spies.Dit wil overigens niet zeggen dat zijn nieuwe UFO-film niet serieus wordt, maar de vermakelijkheidsfactor zal waarschijnlijk heel hoog zijn.

Spielberg terug naar de top
Sailliant detail is dat Koepp momenteel werkt aan het script van de nieuwe Jurassic-film, waarvan de opnames elk moment gaan starten.Het is nog onduidelijk wanneer we de UFO-film van Spielberg kunnen verwachten en wie de hoofdrol zal spelen.

NieuwsFilm

meest populair