'The Movie Critic' wordt tóch niet de laatste film van Quentin Tarantino

'The Movie Critic' wordt tóch niet de laatste film van Quentin Tarantino

De legendarische maker is van gedachten veranderd en begint helemaal opnieuw...

Regisseur en schrijver Quentin Tarantino, over het algemeen beschouwd als één van de beste van zijn generatie, is er nog steeds van overtuigd dat hij met pensioen gaat na zijn tiende project.

Het was al een tijdje bekend dat die laatste film The Movie Critic moest worden en het gerucht was dat verschillende grote sterren deel zouden uitmaken van de cast, zoals Brad Pitt die ging terugkeren als zijn Oscar-winnende personage Cliff Booth uit Once Upon A Time... In Hollywood.

Gebeurt niet meer
De zaken zijn echter veranderd en The Movie Critic is gestopt met de productie. Volgens een rapport van 'Deadline' is het helaas niet zo dat Tarantino deze eerst afmaakt en vervolgens aan een elfde project begint.

Het plan is nog steeds om te stoppen na zijn tiende project, maar dit is dus niet langer The Movie Critic. Met wat voor nieuw verhaal Tarantino nu weer naar de tekentafel gaat, zal ongetwijfeld snel bekend worden.

Reviews in pornomagazine 'The Popstar Pages'
The Movie Critic moest zich afspelen in het jaar 1977 en volgde een cynische filmcriticus, sterk gebaseerd op de recensies van een criticus wiens werk Tarantino vroeger veel las toen hij opgroeide in Californië.NieuwsFilm

meest populair