Verbijsterende rechtszaak over 'oneerlijke trailer' van 'Yesterday' met Ana de Armas sluit af

Verbijsterende rechtszaak over 'oneerlijke trailer' van 'Yesterday' met Ana de Armas sluit af

Twee mannen wilden maar liefst 4,4 miljoen van Universal krijgen vanwege dit 'leugen'.

Ana de Armas is een van de bekendste actrices. Zij weet dan ook de ene na de andere grote rol te bemachtigen, maar zij werd volledig uit de film Yesterday geknipt. Dit schoot fans in het verkeerde keelgat, die hierdoor zelfs besloten een rechtszaak aan te spannen tegen Universal.

De Armas, o.a. bekend van Blade Runner 2049 en No Time to Die, kwam wel in de trailer van Yesterday voor, maar haar optreden zat uiteindelijk niet in de film. Twee mannen, genaamd Peter Rosza en Conor Woulfe, hadden Universal in 2022 aangeklaagd voor misleidende reclame.

Rechtszaak
De twee mannen zouden enkel en alleen naar de bioscoop zijn gegaan om De Armas te zien, maar voelden zich bedrogen toen zij de actrice niet op het scherm zagen. Het tweetal eiste maar liefst 4,4 miljoen dollar.

Er is nu een einde gekomen aan de zaak van de twee fans. Amerikaanse media melden dat de partijen een schikking hebben getroffen, maar over hoeveel het hier precies gaat is vooralsnog niet bekend.

Teleurstellend
Geen van beide partijen was helemaal tevreden met de uitspraak. Hoewel er werd vastgesteld dat Universal fout zat, kregen Rosza en Woulfe te horen dat ze een deel van de juridische kosten van Universal moesten betalen.



NieuwsFilm

meest populair