Channing Tatum heeft nog steeds spijt van deze rol: "Ik wilde hier niet eens aan meedoen"

Channing Tatum heeft nog steeds spijt van deze rol: "Ik wilde hier niet eens aan meedoen"

De acteur kon dit in zijn beginjaren niet weigeren maar genoot hier absoluut niet van.

Het komt wel vaker voor dat een acteur in een film meespeelt maar hier achteraf spijt van heeft voor een of andere reden. Dit is ook het geval voor Channing Tatum. Hij heeft namelijk geen erg goede herinneringen overgehouden aan zijn rol in G.I. Joe: The Rise of Cobra uit 2009.

Tatum is al bijna 20 jaar werkzaam in de filmindustrie. Zo brak hij door in Coach Carter en wist hierna hoge ogen te gooien in films als The Hateful Eight en Foxcatcher, maar alleen maar sterke films heeft hij niet gemaakt.

Flops
Zo was Tatum ook te zien in minder goede films, zoals The Son of No One en Jupiter Ascending. Er is echter een film waar de acteur zelf enorm veel spijt van heeft en dat is G.I. Joe: The Rise of Cobra.

Hierin is hij te zien als Duke. Ondanks het feit dat het hier om een belangrijke rol gaat, wilde Tatum deze helemaal niet op zich nemen. Sterker nog, hij zegt dat hij werd gedwongen om voor de film te tekenen, ondanks zijn afkeer.

Reactie
Zo zei Tatum al eerder: "Ik zal eerlijk zijn: ik haat die k*t film! Het script was waardeloos. Ik had hier helemaal geen enkele zin in, al helemaal vanwege het feit dat ik als kind al een grote fan was van G.I. Joe".


"Ik wist al meteen dat dit slecht zou uitpakken, maar ik kwam er niet onderuit. Ik wilde niet meedoen aan iets dat zo waardeloos zou zijn..." De cijfers liegen dan ook niet. Hoewel vele grote namen in de film te zien waren, werd dit een gigantische flop.

Cijfers
Tatum stond er niet alleen voor. Andere sterren als Brendan Fraser, Sienna Miller, Jonathan Pryce konden de film niet redden. Op IMDb scoort deze een magere 5,7 en op Rotten Tomatoes zelfs een 33%. Ook de box-office kwam lager te liggen dan gehoopt.NieuwsFilm

meest populair