Sydney Sweeney gevangen in web vol kritiek: Hollywood-producer genadeloos over haar talent

Sydney Sweeney gevangen in web vol kritiek: Hollywood-producer genadeloos over haar talent

Producer Carol Baum bekritiseert Sydney Sweeney als talentloze actrice, wat leidt tot controverse en debat.

Ineens behoort Sydney Sweeney tot de sterren die twijfel zaaien. Het komt niet door haar - nou ja, deels dan. Recent bekritiseerde een van de beste producers in Hollywood, Carol Baum, de 23-jarige actrice genadeloos. Sydney zou niet knap zijn en niet kunnen acteren.

In gesprek met New York Times bij de screening van haar film Dead Ringers voor een groot publiek vertelde Carol Baum die onder meer Buffy the Vampire Slayer en Father of the Bride produceerde: "Er is een actrice die iedereen leuk vindt: Sydney Sweeney. Ik snap dat niet."

Talentloze actrice
Ze vervolgde met: "Tijdens een vlucht keek ik laatst naar een film van haar, Anything But You, omdat iedereen het over haar heeft. Ik vond het niet om aan te zien. Ik vroeg toen aan mijn klas: Leg mij dit meisje uit. Ze is niet mooi. Ze kan niet acteren. Waarom is zij zo populair?"

Ze vertelde: "Niemand wist het antwoord tot iemand vroeg of ik een film zou maken als zij er in zat. Dat was een goede vraag met een moeilijk antwoord, want we willen allemaal dat een film gemaakt wordt. Dat is ons werk."

Online rel
Na de publicatie van haar gesprek [url=]hier[/url] bij de Daily Mail barstte een online rel los. Mensen vinden dat zo'n bejaarde producer niet voor de Gen Z-generatie spreken mag. Sommige filmcritici zijn het met Carol Baum eens en vinden Sydney talentloos.



Weer andere recensenten vinden Sydney juist charismatisch met wel degelijk talent, maar met waarschijnlijk nog te weinig ervaring. Hoe dan ook: ongewild zit Sydney gevangen in een web vol kritiek. Meer in de YouTube-video van E!News.

NieuwsFilm

meest populair