Daar is ie dan eindelijk: de eerste knettergekke 'Transformers One' trailer!

Daar is ie dan eindelijk: de eerste knettergekke 'Transformers One' trailer!

Een animatiefilm waarin bijna alleen maar wereldberoemde acteurs in te horen zijn.

De twee bekendste namen in de Transformers-franchise zijn zonder enige twijfel Optimus Prime en Megatron, maar hoe begonnen deze twee robots eigenlijk? Transformers One is het origin verhaal van beide robots. Hier is nu de eerste trailer van verschenen.

Er zijn al behoorlijk wat films geweest over Optimus Prime, de aanvoerder van de Autobots. Vaak nam hij het op tegen zijn aartsvijand Megatron, de leider van de Decepticons. In Transformers One leren we ze kennen tijdens hun vroege dagen, dat zich voornamelijk zal afspelen op de Transformers-thuiswereld Cybertron.

Cast
Hoewel het hier gaat om een animatiefilm, zijn er talloze grote sterren in te horen. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Chris Hemsworth, die de stem inspreekt van de jonge Optimus Prime, oftewel Orion Pax, terwijl Brian Tyree Henry te horen is als D-16, voordat deze verandert in de meedogenloze Megatron.

Ook de rest mag er zijn. Andere Transformers zijn Keegan-Michael Key als Bumblebee, Scarlett Johansson als Alita, Jon Hamm als Sentinel Prime en Laurence Fishburne als Alpha Trion.

Trailer
Ramsey Naito, de CEO van Paramount Animation en Nickelodeon Animation, liet zich erover uit: "Dit is de eerste animated Transformers film die in de bioscopen zal verschijnen. Dit wordt een uniek Transformers verhaal, waarin we veel komen te weten over de geliefdste personages".


Bekijk de zeer kleurrijke en actievolle trailer van Transformers One hierboven. De film van regisseur Josh Cooley (Toy Story 4) zal over precies drie maanden in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair