Nagelbijtende trailer voor 'Trap': De nieuwe M. Night Shyamalan

Nagelbijtende trailer voor 'Trap': De nieuwe M. Night Shyamalan

Maar de beelden schijnen iets te verraden wat wel hele slechte marketing zou zijn...

Begin 2023 sloot filmmaker M. Night Shyamalan een meerjarige deal met Warner Bros. en kort daarna werd bekend dat zijn eerste project voor de studio een psychologische thriller getiteld Trap zou zijn.

Bezoekers van de 'Cinema Con' kregen onlangs een eerste trailer te zien en die heeft nu ook zijn weg online gevonden. Bekijk hem hieronder.

Vanaf augustus in de bioscoop
Het verhaal speelt zich af tijdens een concert van de popster Lady Raven in 'Taylor Swift'-stijl (gespeeld door Shyamalans dochter). Hoofdrolspeler van dienst is Josh Hartnett die met zijn dochter één van de bezoekers is.

Hij komt er al snel achter dat het concert een valstrik is, ontworpen om een seriemoordenaar uit zijn tent te lokken die bekend staat als The Butcher. Echter lijkt het erop dat de trailer de befaamde plottwist van Shyamalan al lang en breed uit de doeken doet, namelijk dat Hartnett zélf The Butcher is. Lag het PR-team soms te slapen tijdens de montage?

Twijfelachtig oeuvre
Het is altijd weer de vraag wat we bij de 54-jarige Indische regisseur moeten verwachten die box-office-successen afwisselt met pijnlijke flops.NieuwsFilm

meest populair