Sydney Sweeney slaat terug na alle kritiek op haar acteertalent: Niet gepast als vrouw

Sydney Sweeney slaat terug na alle kritiek op haar acteertalent: Niet gepast als vrouw

Sydney Sweeney reageert op felle kritiek van producer Carol Baum over haar uiterlijk en acteerkunsten.

Sydney Sweeney verbleekt niet na de pittige kritiek van een van de belangrijkste producers in Hollywood, Carol Baum. De oudere dame besprak in een lezing het fenomeen Sydney en haar mening was niet mis.

Carol Baum vond namelijk dat Sydney niet knap is en niet kan acteren. Ook zei ze dat de romcom Anything But You niet om aan te zien is. Hierop reageerden veel filmrecensenten en lezers met voor- en tegenargumenten.

Felle kritiek
Van de week liet Sydney Sweeney hier via Variety weten wat zij van alle kritiek vindt. Ze schreef: "Het is jammer dat een vrouw die in een positie zit om haar ervaring en kennis te delen besluit om een andere vrouw aan te vallen."

Ook vond ze: "Als dit is wat zij tientallen jaren geleerd heeft in de filmindustrie en dit geschikt vindt om te delen met haar studenten is dit om te schamen. Om een vrouwelijke producer net als zij onheus te bejegenen zegt genoeg over het karakter van mevrouw Baum."

Harde werkster
De 26-jarige ster staat bekend om haar gedegen werkmentaliteit. In korte tijd is de actrice uit Euphoria, Madame Web, Immaculate en Reality is uitgegroeid tot regisseur, producer en model.



Ook heeft Sydney een eigen modemerk en heeft zij meerdere nominaties mogen ontvangen voor haar acteerprestaties. Haar vermogen wordt geschat op 20 miljoen Amerikaanse dollar. En heel waarschijnlijk zal Sydney daar niet bij willen stoppen.

NieuwsFilm

meest populair