Krijgt het onheilspellende 'The First Omen' eigenlijk een vervolg?

Krijgt het onheilspellende 'The First Omen' eigenlijk een vervolg?

De regisseuse van de horror-hit ziet dit in ieder geval wel zitten.

De horrorfilm The Omen verscheen in 1976, maar we werden pas dit jaar getrakteerd op de prequel, genaamd The First Omen. De grote vraag is nu: blijft het hierbij of komt er toch nog een vervolg aan?

In The First Omen maken we kennis met een jonge Amerikaanse vrouw, die naar Rome wordt gestuurd om daar een leven in dienst van de kerk te leiden. Dit is echter niet wat het lijkt, aangezien ze begint te twijfelen aan haar eigen geloof.

Onheilspellend
Een angstaanjagende samenzwering hoopt de geboorte van het vleesgeworden kwaad te bewerkstelligen, waardoor een donker kwaad vrijkomt. Er beginnen dan ook rare en zelfs gruwelijke dingen te gebeuren. De vraag is of dit nog gestopt kan worden...

The First Omen werd tot nu toe prima onthaald. Op Rotten Tomatoes scoort deze bijvoorbeeld een hele nette 81%, waardoor er nu al sprake is van een sequel. De regisseuse van de griezelfilm, Arkasha Stevenson, laat zich hier nu over uit.

Mogelijkheden
Zo zegt Stevenson in een recent interview: "Wat ik zo geweldig vind aan de 'Omen'-wereld is dat er nog héél veel materiaal is waarmee we kunnen werken. Het gaat over het menselijke leven maar ook de dood, de hemel en de hel, goed en kwaad. Daar valt nog het nodige over te vertellen".


"Ik denk dat we met 'The First Omen' antwoord hebben gegeven op bepaalde vragen, maar door onze film zijn er ook nieuwe vragen ontstaan. We kunnen allerlei verschillende kanten op, verder terug in de tijd of de toekomst in. Ik zou het hoe dan ook heel gaaf vinden om terug te mogen keren voor meer!"

NieuwsFilm

meest populair