De eerste recensies voor 'The First Omen' staan online: een van de beste horrorfilms van het jaar?

De eerste recensies voor 'The First Omen' staan online: een van de beste horrorfilms van het jaar?

Op Rotten Tomatoes scoort de film vooralsnog een heel mooi cijfer.

Er is de laatste tijd veel te doen over de nieuwe horrorfilm The First Omen. De eerste recensies zijn nu op het internet te vinden. Daaruit blijkt dat de griezelfilm vooralsnog toch wel een succes genoemd mag worden.

The First Omen dient als een prequel op de klassieker The Omen, die in 1976 verscheen. De horrorfilm heeft nu al 70 recensies op Rotten Tomatoes, en scoort een indrukwekkende 83%. Er is nog geen publieksscore, maar deze zal over niet al te lang volgen.

Verhaal
De film volgt een jonge Amerikaanse vrouw die naar Rome wordt gestuurd om daar een leven in dienst van de kerk te beginnen. Hier stuit ze echter op een donker kwaad dat haar doet twijfelen aan haar eigen geloof.

Een angstaanjagende samenzwering hoopt de geboorte van het vleesgeworden kwaad te bewerkstelligen. Deze wordt stapsgewijs onthuld. De hoofdrollen worden ingevuld door Bill Nighy, Charles Dance, Ralph Ineson, Tawfeek Barhom, Sonia Braga en Nell Tiger Free.

Kijken
Volgende week kunnen we zelf oordelen of The First Omen echt de moeite waard is. De horrorfilm zal namelijk vanaf 11 april in de Nederlandse bioscopen te zien zijn. Nog niet overtuigd? Kijk hieronder dan nog eens de trailer.



NieuwsFilm

meest populair