Topfilm 'All of Us Strangers' met Andrew Scott en Paul Mescal snel naar Disney+

Topfilm 'All of Us Strangers' met Andrew Scott en Paul Mescal snel naar Disney+

Deze sterke film kijk je vanaf volgende week op de streamingdienst.

Disney+ komt volgende week met een wel hele goede film: All of Us Strangers. Deze prent met Andrew Scott (Fleabag) en Paul Mescal (Normal People) maakt het volwassen leven in eenzaamheid op ijzingwekkende wijze invoelbaar.

All of Us Strangers, gebaseerd op het boek Strangers van Taichi Yamada uit 1987, is de vorig jaar verschenen film van regisseur Andrew Haigh. Hij gooide eerder hoge ogen met onder meer Lean on Pete (2017) en Weekend (2011).

Het verhaal
In All of Us Strangers speelt Scott de eenzame veertiger Adam, die werkt als scenarioschrijver in Londen en woont in een bijna lege torenflat. Op een dag staat zijn jongere en knappe buurman Harry (Mescal) voor de deur, een mysterieuze gozer.

De twee ontwikkelen een bijzonder hechte band. Ondertussen bezoekt Adam zijn ouderlijk huis ter inspiratie voor een opdracht, waar het lijkt of zijn overleden ouders (gespeeld door Claire Foy en Jamie Bell) nog altijd leven.

Streaming
Op Rotten Tomatoes, een bekende site waarop recensies worden verzameld, heeft All of Us Strangers een ongekend hoge score van 96 procent aan positieve reviews - met een gemiddelde beoordeling van maar liefst 8.7. We hebben hier dus te maken met een absolute topfilm.


All of Us Strangers is vanaf 24 april te zien op Disney+. Je kunt de film hier vinden op de site van de streamingdienst.

NieuwsFilm

meest populair