Na 'Pirates of the Caribbean' en 'Jungle Cruise' wordt nu deze Disney-attractie een film

Na 'Pirates of the Caribbean' en 'Jungle Cruise' wordt nu deze Disney-attractie een film

Getalenteerde schrijvers zijn ingehuurd om een verhaal te verzinnen rondom de belevenis van Space Mountain.

Na films als Pirates of the Caribbean, Tomorrowland en Jungle Cruise is Space Mountain de volgende Disney-attractie waar een film over wordt gemaakt.

Disney hoopt natuurlijk opnieuw op een succes, en heeft daarom in elk geval al twee getalenteerde scenaristen ingehuurd om het script vorm te geven.

Ervaren scenaristen
Het gaat over Josh Appelbaum en Andre Nemec, die samen eerder de scripts schreven voor films als Mission: Impossible - Ghost Protocol en series als Citadel van Prime Video.

Hoe de attractie zich precies moet vertalen naar een film is nog onduidelijk, maar laat het aan deze twee heren over om met iets interessants op de proppen te komen.

Wat wordt het verhaal?
Space Mountain geldt als een van de populairste attracties in de Tomorrowland-sectie van vijf van de zes Disney-parken die wereldwijd bestaan.Eerder was het nog Joby Harold (King Arthur: Legend of the Sword) die het script zou schrijven, maar die heeft zijn aandacht verzet naar andere projecten.

Nu is het afwachten
Appelbaum en Nemec kennen we ook van series als Profiler, Alias en Early Edition. Als producenten werkten ze aan projecten als Life on Mars en Cowboy Bebop.Het is nog onduidelijk wanneer we de Space Mountain-film kunnen verwachten.

NieuwsFilm

meest populair