John Travolta mist Bruce Willis bij grote reünie: Klassieker 'Pulp Fiction' bestaat 30 jaar

John Travolta mist Bruce Willis bij grote reünie: Klassieker 'Pulp Fiction' bestaat 30 jaar

John Travolta viert 30-jarig jubileum van 'Pulp Fiction' met speciale voorstelling op TCM Classic Film Festival.

Een onbetwiste klassieker is de film Pulp Fiction. Het kwam 30 jaar geleden uit. John Travolta, Samuel L. Jackson, Uma Thurman en Quentin Tarantino vierden die bijzondere mijlpaal met een speciale voorstelling op het TCM Classic Film Festival.

In gesprek met Extratv zei John Travolta: "Het voelt alsof er geen tijd voorbij is gegaan. De film is tijdloos. Het heeft een klassieke vibe. LA lijkt ook niet veranderd."

Grote afwezige
Bruce Willis kon er niet bij zijn vanwege zijn dementie. In zijn plaats kwamen Emma Heming-Willis en Tallulah Willis. Over zijn afwezige collega zei John: "Ik mis hem. Ik mis hem altijd. Hij is nog steeds hier en zijn dochter is hier voor hem. Net als mijn dochter hier voor mij is."

Hij vervolgde met: "Bruce en ik gaan al heel lang mee. We deden Look Who's Talking samen. Tegen de tijd dat we Pulp Fiction deden waren we dus op elkaar ingespeeld."

Fijne herinneringen
John Travolta vertelde ook: "Ik vond al onze scènes samen fijn om te doen. Ik noemde hem Punchy, omdat hij al die actiehelden deed. En zelfs toen hij me op het toilet moest vermoorden was dat ook nog leuk."NieuwsFilm

meest populair