Dit belangrijke 'Fight Night At Freddy's' lijkt een grote rol te gaan spelen in het vervolg

Dit belangrijke 'Fight Night At Freddy's' lijkt een grote rol te gaan spelen in het vervolg

Henry Emily speelt een grote rol in de games, dus het zou alleen maar logisch zijn.

Begin dit jaar kregen we al te horen dat de succesvolle horrorfilm Five Nights at Freddy's een vervolg zou krijgen. Nu, enkele maanden later, worden we getrakteerd op nieuwe details, waardoor we iets meer te weten komen over het tweede deel.

Vorig jaar verscheen de griezelfilm. De film was niet alleen een van de succesvolste van 2023, maar ook een van de meest winstgevende voor de horrorfilmstudio Blumhouse. Niet zo heel gek dus, dat een sequel al snel werd aangekondigd.

Wat te verwachten
Er doen geruchten de ronde dat we in het tweede deel kennis zullen maken met het bekende personage Henry Emily. Het gaat hier om de medeoprichter van Fazbear Entertainment, het bedrijf achter de Freddy Fazbear's Pizza restaurantketen.

Henry is een briljante man, maar ook een tragisch figuur. Hij is nauw betrokken bij de creatie van de animatronics, zoals Freddy Fazbear, Bonnie, Chica en Foxy. Deze 'robotten' kregen we al in het eerste deel te zien.

Verhaallijn
In de videogames, waar de film natuurlijk op gebaseerd is, krijgen we steeds meer te weten over Henry en wordt het duidelijk dat hij diep betrokken is bij de duistere geheimen en sinistere gebeurtenissen.


Zonder al te veel weg te geven, lijkt dit een interessante toevoeging te zijn voor het tweede deel. Aangezien de opnames van het vervolg nog dit jaar van start zullen gaan, zal meer nieuws ongetwijfeld snel volgen.

NieuwsFilm

meest populair