Priyanka verklapt waarom ze op vakantie naar huis gaat

Priyanka verklapt waarom ze op vakantie naar huis gaat

Priyanka Chopra spreekt een natuurdocumentaire in van Disney+ over het leven van een tijger in India.

Priyanka Chopra sprak recent een natuurdocumentaire in van Disney+, getiteld Tiger. Het gaat over het leven van een tijger in India. Het beschermde dier werd jarenlang gevolgd en dat leverde mooie beelden op.

Ze vertelde in de YouTube-video van Extratv: "Ik ben dol op natuurdocumentaires. En ik realiseerde me bij het werken aan deze hoe moeilijk het is voor een tijger om haar welpen op te laten groeien in een jungle vol gevaar."

Audio is uitdagend
En ze trekt die parallellen naar het echte leven: "Die moeder is een alleenstaande kostwinner. Ze moet het maaltje bijelkaar krijgen en haar kinderen alleen laten. Ik wist wel hoe het eraan toe ging in een jungle, maar gezien door deze lens krijgt het meer diepte."

Priyanka vertelde over het lenen van haar stem: "Het heeft voordelen om niet opgemaakt te hoeven worden en vanuit de auto de studio in te rollen. Maar ik ben gewend aan het audiovisuele en dan het visuele te moeten verliezen was een uitdaging. Daar genoot ik van."

Thuis op vakantie
Priyanka vertelde over haar werk: "Ik heb het ongeveer twee jaar kalm aan gedaan. Maar ik rond nu Heads of State af. Daarna filmen we The Bluff, die erg interessant is. Dan volgt Citadel en ik heb mijn documentaires."De ster heeft het dus bijzonder druk, want het regent filmprojecten. Ze zei dan ook: "Ik ga naar huis voor vakanties, want ik ben nooit thuis. Ik vind dat mijn werk mij over heel de wereld brengt. Ik hou van reizen, maar thuis zijn is geweldig."

NieuwsFilm

meest populair