'Rebel Moon: Part Two'-schrijver over dat verrassend open einde

'Rebel Moon: Part Two'-schrijver over dat verrassend open einde

Kurt Johnstad onthult dat er een verhaal klaarligt voor meerdere delen, mochten ze die kunnen maken.

Rebel Moon: Part Two - The Scargiver kwam vorige week uit op Netflix. Velen dachten dat dit het einde van het verhaal zou zijn, maar verrassend genoeg hintte de film juist naar meer.

Schrijver Kurt Johnstad, die samen met Shay Hatten het script van de Zack Snyder-film verzorgde, vertelt nu in een interview over het open einde van de film. LET OP: dit artikel bevat spoilers voor beide Rebel Moon-delen.

Het derde deel
Aan het einde van Rebel Moon: Part Two - The Scargiver wordt onthuld dat de prinses Issa, die door iedereen dood werd gewaand, nog leeft. De hoofdpersonages besluiten dan om haar te zoeken.

"We wisten dat we een koers wilden zetten," aldus Johnstad over het einde. "Nu is het zo van, wat is het volgende avontuur voor onze helden? (...) Als we gelukkig genoeg zijn [om door te kunnen gaan], dan hebben we een verhaal."

Snyders plannen
Eerder onthulde Snyder zelf al dat er plannen zijn voor een derde deel. De vraag is nu of dat er ook echt gaan komen: dat hangt van de kijkcijfers op Netflix af. Rebel Moon: Part Two -The Scargiver zie je nu op de streamingdienst.



NieuwsFilm

meest populair