Oudere vrouw van Aaron Taylor-Johnson verklapt of hun 24 jaar verschil maakt

Oudere vrouw van Aaron Taylor-Johnson verklapt of hun 24 jaar verschil maakt

Regisseur Sam Taylor-Johnson en acteur Aaron Taylor-Johnson hebben een leeftijdsverschil van 24 jaar.

Regisseur Sam Taylor-Johnson en acteur Aaron Taylor-Johnson zijn al 14 jaar samen. Dat lijkt niet zo bijzonder, ware het niet dat Sam nu 57 jaar is en Aaron 33 jaar. Het stel heeft dus een leeftijdskloof van maar liefst 24 jaar.

Ze leerde Aaron kennen op de filmset van haar eerste film Nowhere Boy. Hij was 18 jaar en speelde John Lennon. Aaron probeerde haar te versieren, maar Sam was degene die een 'groomer' wordt genoemd. Sam had al 2 dochters uit een vorige relatie en kreeg nog 2 dochters. De oudste van de 4 is 26 jaar, de jongste is nu 12.

Verschil in leeftijd
Sam heeft een biopic af over Amy Whinehouse, getiteld Black is Black. Hier in gesprek met The Guardian zegt ze over haar relatie: "Nee, dat verschil in leeftijd speelt bij ons geen rol. We zijn een afwijking op de regel, maar na 14 jaar vraag ik me af of dat nog belangrijk is."

Ook zegt ze over die vooroordelen: "Mijn kinderen hebben er niet echt last van. Ze zien ouders die van elkaar houden, dus dat commentaar klopt niet. Ze denken dat mensen gemeen of boos zijn."

Stabiliteit thuis
Over Aaron, de acteur uit The Fall Guy zegt zij: "Hij geeft me stabiliteit en houdt me kalm, want ik ben die fanatieke, maffe energie. Hij is van nature rustig en is graag thuis." Meer over het stel volgt in de YouTube-video van E!News.NieuwsFilm

meest populair