Knotsgekke nieuwe trailer 'Deadpool & Wolverine'

Knotsgekke nieuwe trailer 'Deadpool & Wolverine'

Marvel Studios komt in 2024 met maar één film: mogelijk de kaskraker van het jaar.

Tot op heden hebben we in 2024 nog geen film gekregen die wereldwijd meer dan een miljard op heeft gehaald. Met bijna $700 miljoen omzet wereldwijd is Dune: Part Two voor nu de grootste kaskraker van het jaar. Zou de volgende Marvel-film mogelijk de eerste film zijn die de grens passeert?

De laatste Marvel-films presteerden wisselend. Ant-Man and the Wasp: Quantumania noteerde zo'n $476 miljoen, Guardians of the Galaxy Vol. 3 deed het sterk met $845,6 miljoen en The Marvels flopte met bijna $206 miljoen wereldwijde omzet.

Ommekeer?
Met Deadpool & Wolverine heeft Marvel Studios een potentiële monsterhit in handen. De R-rated film zal alle fans van superheldenfilms ongetwijfeld naar de bioscoop lokken. De leeftijdsgrens van 16 jaar en ouder kan wel een obstakel vormen voor het behalen van hoge winsten.

In Deadpool & Wolverine bundelen de Marvel-personages van Ryan Reynolds en Hugh Jackman hun krachten. Uiteraard moeten ze daarvoor nog wel kennismaken met elkaar. Dit leidt uiteraard tot een flinke confrontatie. Tussendoor zien we heel wat cameo's van andere Marvel-personages.


Vanaf 24 juli moet Deadpool & Wolverine in de Nederlandse bioscopen te zien zijn. Daarna is het lang wachten op de volgende film in het Marvel Cinematic Universe. Pas op 13 februari 2025 verschijnt Captain America: Brave New World in de bioscoop.

Posters
Hieronder zie je ook nog twee posters voor de film, uiteraard met Deadpool en Wolverine.
NieuwsFilm

meest populair