Henry Cavill pakt zijn hoogste publieksscore op Rotten Tomatoes met 'The Ministry'

Henry Cavill pakt zijn hoogste publieksscore op Rotten Tomatoes met 'The Ministry'

De nieuwe film van Guy Ritchie behaalt een dikke 94% score bij het publiek.

De nieuwste film van Henry Cavill The Ministry of Ungentlemanly Warfare scoort 94% bij het publiek op Rotten Tomatoes. Het publiek prijst de titel onder meer om zijn hilarische actie en geweldige cast.

Ondanks de score van 73% bij critici pakt de nieuwe Guy Ritchie-productie een publieksscore van 94% op Rotten Tomatoes. De publieksreacties variëren van lof voor de "hilarische actie met een geweldige cast", tot aan "UITSTEKEND! Moet gezien worden!"

Beste Cavill film
Een gebruiker noemt de actiefilm ondanks de clichés toch een aanrader: "Een vermakelijke tijd in de bioscoop, ook al heb je dit type film al eerder gezien. Degelijke personages en degelijke actie. Zeker de moeite waard om te zien."

Met de 94% score is The Ministry de best scorende film van Henry Cavill op de filmwebsite. De film staat momenteel gelijk met Zack Snyder's Justice League als Cavills populairste film bij het publiek.

Bijzonder gevechtsteam
The Ministry of Ungentlemanly Warfare is een oorlogsfilm over een topgeheim gevechtsteam dat door Winston Churchill werd opgericht om Nazi's op te sporen.


Cavills karakter (March-Philips) heeft de leiding over de groep commando's, die er nogal onorthodoxe methodes op nahield. De film draait sinds vorige week in de Verenigde Staten.

NieuwsFilm

meest populair