Dominic West over het vreemdgaan met veel jongere Lily James: "Mijn vrouw en ik lachen er nu over"

Dominic West over het vreemdgaan met veel jongere Lily James: "Mijn vrouw en ik lachen er nu over"

Menig vrouw zou waarschijnlijk vertrokken zijn, maar niet Catherine Fitzgerald.

Dominic West, o.a. bekend van het laatste The Crown-seizoen, had vier jaar geleden een affaire met actrice Lily James. Zijn vrouw, Catherine Fitzgerald, heeft hem dit echter vergeven. Sterker nog, het echtpaar West kan er vandaag de dag om lachen.

Tijdens een recent interview met The Times laat West, eveneens te zien in andere geliefde series als The Affair en The Wire, zich hierover uit. Vier jaar geleden werd hij kussend gespot met de 19 jaar jongere James in Rome.

Doorgaan
De nodige mensen gingen ervan uit dat Fitzgerald haar man zou verlaten, maar dat bleek toch niet het geval te zijn. West laat zich hier nu over uit: "Het was geen makkelijke periode, al helemaal niet voor Catherine. Ons huwelijk is echter heel sterk en we zijn zeker nog samen".

De acteur zegt dat ze wel kunnen lachen om de affaire: "Toen we samen uitgingen, stond er altijd wel iets over de affaire. Kranten zeiden dan dat wij een show opvoerden om eenheid uit te stralen. Als we samen ergens heengaan, zeggen we vaak nog grappend: 'Zullen we een show van eenheid opvoeren?'"

Familie
West is inmiddels 22 jaar samen met Fitzgerald. In 2010 trouwde het stel. Samen hebben ze vier kinderen. James, o.a. bekend van Baby Driver en Pam & Tommy, schijnt een relatie te hebben met de muzikant Michael Shuman.



NieuwsFilm

meest populair