'Mission: Impossible 8' voegt nóg een nieuwe naam toe aan de enorme cast

'Mission: Impossible 8' voegt nóg een nieuwe naam toe aan de enorme cast

En aangezien iedereen schermtijd moet hebben, zal er weer een behoorlijk lange speelduur komen...

In het aankomende Mission: Impossible 8 zal Rebecca Ferguson niet meer meedoen, maar in plaats van het ensemble personages wat te verlichten, komt er een nieuw iemand voor haar in de plaats.

Want inmiddels is de relatief onbekende acteur Tramell Tillman aan de lijst toegevoegd. Hij speelde onlangs in de succesvol ontvangen Apple+ serie Severance waarvan later dit jaar een tweede seizoen zal verschijnen.

Meme
Daarin vertolkte hij de witte-boorden-supervisor Milchick voor het bedrijf 'Lumon'. Maar in de loop van de afleveringen onthulde zich het mysteriedrama dat de glimlachende supervisor veel snoder was.

Hij werkte samen met de manager om de "afgehakte" werknemers bij hun taak te houden en geen vragen stelde over hun ware identiteit buiten het werk. Kortom het perfecte CV voor een 'Mission: Impossible'-film.

Andere titels
Naast Severance is Tillman verschenen in veelgeprezen series als Hunters (Amazon), The Godfather of Harlem (MGM) en Elementary (CBS). Hij is sinds kort overgestapt op films en dit wordt dus één van zijn projecten.NieuwsFilm

meest populair