Al Pacino gaat opnieuw met de duivel spelen in horrorfilm 'The Ritual'

Al Pacino gaat opnieuw met de duivel spelen in horrorfilm 'The Ritual'

Ook Dan Stevens heeft getekend voor een hoofdrol naast de levende legende...

Al Pacino tikt bijna de 85 jaar aan, maar lijkt nog steeds niet van plan om rustig stil te gaan zitten. Zo heeft hij eerder de duivel gespeeld in The Devil's Advocate (1997) en gaat er nu juist tegen strijden.

Pacino is gecontracteerd om een onrustige priester te spelen in de uitdrijvingshorrorfilm The Ritual. Hij zal samenspelen met de net zo onrustige Dan Stevens (The Beaty and the Beast, Abigail, Godzilla x Kong: The New Empire), die ook een onrustige collega-priester vertolkt.

Ergens in 2025 op het witte doek
'Variety' meldt dat studio 'XYZ Films' de wereldwijde rechten heeft verworven en van plan is om het project volgend jaar al in de bioscopen uit te brengen via internationale distributieovereenkomsten op Cannes.

David Midell zal het geheel regisseren op basis van een scenario dat hij samen met Enrico Natale schreef. Hij maakte eerder het drama Night Lights (2014) en de thriller The Killing of Kenneth Chamberlain (2019).

Synopsis van het verhaal
The Ritual is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Emma Schmidt (1882-1941) en draait dus om twee priesters, eentje die zijn geloof in twijfel trekt (Stevens) en eentje die rekening houdt met een onrustig verleden (Pacino), die hun meningsverschillen opzij moeten zetten om een bezeten jonge vrouw te redden door een gevaarlijke serie exorcismen.NieuwsFilm

meest populair