'Deadpool & Wolverine' heeft mindblowing post-credit-scene: "Ongelooflijk dat ze dit zo lang geheim hebben kunnen houden!"

'Deadpool & Wolverine' heeft mindblowing post-credit-scene: "Ongelooflijk dat ze dit zo lang geheim hebben kunnen houden!"

Het worden drie hele zware maanden die we nog moeten wachten...

De verwachtingen voor Shawn Levy's Deadpool & Wolverine blijven stijgen na de release van de tweede trailer waarin we eindelijk Hugh Jackman te zien kregen nadat hij eerder enkel in silhouet verscheen.

Naast verschillende plotonthullingen en easter eggs, waaronder een stiekeme knipoog naar 'Deadpool'-bedenker Rob Liefeld zelf, heeft laatstgenoemde nu schijnbaar de post-credit-scene bevestigd.

Vanaf juli in de bioscoop
Hij reageert op Twitter X op een opmerking van de betrouwbare insider 'MyTimeToShineHello' die al lijkt te weten wat ons staat te wachten.

Volgens de insider is de post-credit-scene "zó verbazingwekkend" dat hij niet kan geloven dat ze dit voor elkaar hebben gekregen zonder dat iemand het wist, waarop Liefeld antwoordt met: Hij liegt niet tegen jullie!


Speculaties om van te watertanden
De film moet het complete MCU gaan resetten, dus mogelijk betreft het hier qua multiversum een optreden van een totaal onverwacht iemand.

Bovenstaande suggereert in ieder geval dat het niet enkel en alleen maar om een simpele cameo van een X-Men of ander Marvel-personage gaat.



NieuwsFilm

meest populair