James Gunn deelt mysterieuze hint naar een DCU-project over 'Green Lantern'

James Gunn deelt mysterieuze hint naar een DCU-project over 'Green Lantern'

Het toekomstige DC Studios begint steeds meer en meer vorm te krijgen...

Het nieuwe tijdperk van DC Studios komt voorzichtig in zicht nu Superman Legacy in productie is. Hierin zal Nathan Fillion de rol spelen van Guy Gardner, beter bekend als The Green Lantern en Superman lijkt onderdeel te zijn van een groter toekomstplan.

Dit overkoepelende plan omvat een mysterieus project dat bekend staat als Lanterns en regisseur/schrijver James Gunn deelde een afbeelding op zijn Instagram die uiteraard weer zal aanzetten tot de nodige speculatie.

Mogelijke mix van TV en film
Lanterns zal als 'HBO Max'-serie gemaakt worden. Waar het avontuur van de Man van Staal zich richt op de versie van Gardner, moeten hier twee anderen centraal komen te staan, namelijk Hal Jordan en John Stewart.

Het verhaal wordt beschreven als een kosmisch True Detective-verhaal dat een eeuwenoude horror op aarde inhoudt. En de casting van acteurs om Jordan of Stewart te vertolken zal ongetwijfeld spoedig volgen.

Veel details, weinig context
Op de afbeelding is de handschoen van een onbekende Lantern te zien die zijn krachtring naar de hemel afvuurt. Het is een moeilijke strijd geweest, omdat er bloedsporen op de handschoen zitten, maar er is verder geen bijschrift toegevoegd, dus het roept nog veel vragen op.



NieuwsFilm

meest populair