Streamingrecord op Shudder voor ijzersterke 'Late Night with the Devil'

Streamingrecord op Shudder voor ijzersterke 'Late Night with the Devil'

De horrorfilm overtreft meerdere titels die al sinds het begin bovenaan staan...

Vergeleken worden met The Exorcist, 100% op 'Rotten Tomatoes', de zegen van meester Stephen King, de loftrompet kon de afgelopen maanden niet vaak genoeg schallen voor Late Night with the Devil.

De horrorfilm heeft alle records gebroken op streamingdienst Shudder en is daarmee officieel de meest bekeken release op het platform geworden. Vorige recordhouders When Evil Lurks en V/H/S/9 zijn ingehaald.

Bijna $3 miljoen dollar verdiend
Het publiek heeft dus goed geluisterd naar de social media berichten van onder andere King om "deze briljante titel" heel snel te gaan bekijken.

De low-budget-found-footage-horror, geschreven en geregisseerd door het duo Colin en Cameron Cairnes, concentreert zich op een live talkshow uit 1977 waarin een overijverige presentator (David Dastmalchian), in een poging zijn kijkcijfers te redden, onbewust het duivelse kwaad loslaat in zowel de studio als de huiskamers van nietsvermoedende kijkers.

Toekomstig vervolg
De opbrengsten, beoordelingen en positieve reacties hebben vanzelfsprekend de kansen op een sequel aanzienlijk vergroot. En gezien het open einde is er nog genoeg achtergrond om verder te verkennen.



NieuwsFilm

meest populair