Eerste glimp van dochters Nicole Kidman en Keith Urban: de tieners zijn indrukwekkend

Eerste glimp van dochters Nicole Kidman en Keith Urban: de tieners zijn indrukwekkend

Nicole Kidman en Keith Urban namen hun tienerdochters mee naar een evenement voor Nicole's award.

Het was een verrassend gezicht van de week, want Nicole Kidman en Keith Urban brachten hun twee prachtige tienerdochters mee naar een evenement. En dat terwijl ze hun kinderen altijd extreem hebben afgeschermd van de wereld.

Maar het moest wel, want Nicole Kidman ontving als eerste Australische de prestigieuze AFI Life Achievement Award in Hollywood. Te zien aan de foto's hier bij People genoten de 15-jarige Sunday en de 13-jarige Faith volop van het belangrijke moment. Beiden blijken een prachtige mix van hun beroemde ouders te zijn.

Uniek moment
Toen de actrice uit Aquaman gevraagd werd wat haar dochters van het unieke moment vonden, zei ze: "Dat weet ik niet. Dat moet je hen zelf vragen. Ik denk dat ze aan hun eigen carrières willen beginnen."

Ze vervolgde met: "Ze zijn hier voor de support en ze zijn een ongelooflijke steun en geweldig lief. We hebben nog een wrap up feest na dit alles bij ons thuis. Daar kijken zij nog het meest naar uit."

Samen met familie
Ook de meeste familieleden uit Australië zijn bij het gala aanwezig. Nicole vertelde: "Het is prachtig dat je een familie hebt die dit met je mee wil maken. En dat het ook mag, want vaak is er maar een extra ticket voor een prijsuitreiking." Meer over de avond volgt in de YouTube-video van Today.



NieuwsFilm

meest populair