Krijgt actieknaller 'Boy Kills World' nú al een vervolg?

Krijgt actieknaller 'Boy Kills World' nú al een vervolg?

De film met It-acteur Bill Skarsgård moet in Nederland nog in de bioscoop verschijnen!

Bill Skarsgård is doofstom, maar is wel uit op wraak in de gloednieuwe actiefilm Boy Kills World. Ondanks dat de bioscoopknaller nog op het witte doek moet verschijnen, wordt er al gespeculeerd over een vervolg. Wat zegt regisseur Moritz Mohr daarover?

Er wordt flink uitgekeken naar de release van Boy Kills World. De actiefilm met Bill Skarsgård in de hoofdrol is vanaf 20 juni in de bioscoop te zien.

'Willen mensen dat zien?'
Ondanks dat heeft regisseur Moritz Mohr het toch al voorzichtig over een vervolg op de actieknaller. Hij is zelfs al voorzichtig enthousiast over een tweede deel, zéker omdat de postcreditscène die mogelijkheid openlaat.

Volgens Mohr was er eigenlijk altijd al sprake van een Boy Kills World 2. Dat verklapt hij in een interview met Variety. "De vraag op dit moment is: Willen mensen dat zien? Het is geen grote studiofilm, dus we moeten even afwachten hoe dat loopt", aldus de regisseur.

Concrete plannen
"Als mensen het leuk vinden, kunnen we zeker een paar verhalen vertellen. Ik ben in ieder geval super enthousiast om het te doen", vervolgt hij. Mohr geeft zelfs aan dat er al 'geweldige ideeën' op tafel liggen voor een tweede deel!



De doofstomme Boy (Skarsgård) is uit op wraak nadat zijn familie is vermoord. Op jonge leeftijd is hij naar de jungle gevlucht en is hij opgeleid door een mysterieuze sjamaan. Hij leert hem zijn kinderlijke fantasieën te onderdrukken zodat hij een instrument van de dood kan worden.

NieuwsFilm

meest populair