Iconische Franse acteur Gerard Depardieu gearresteerd in Parijs

Iconische Franse acteur Gerard Depardieu gearresteerd in Parijs

Het bekende filmtalent zou zich op de set van twee films behoorlijk misdragen hebben.

Een van de bekendste Franse acteurs, Gérard Depardieu, is eerder vandaag in Parijs gearresteerd. Het 75-jarige filmicoon is beschuldigd van aanranding door twee vrouwen. Als gevolg hiervan wordt hij vastgehouden terwijl er een onderzoek naar vermeend seksueel misbruik gaande is.

Depardieu, bekend van de nodige Franse klassiekers als Cyrano de Bergerac en Jean de Florette, was ook te zien in diverse Hollywood-blockbusters. Denk bijvoorbeeld maar aan The Man in the Iron Mask en Green Card.

Probleem
Hij was ook te zien in de Franse films Le Magicien et les Siamois en Volets Verts. Op beide filmsets zou Depardieu vrouwen hebben aangerand. Een vrouw zegt dat het bij ongepaste opmerkingen bleef.

De andere zegt dat Depardieu met haar verder ging. Zo zou hij het niet alleen bij obscene gebaren hebben gehouden, ook zou hij vaker hebben vastgepakt en in haar billen en borsten geknepen hebben.

Meer
Het is niet de eerste keer dat er een aanklacht wordt ingediend tegen Depardieu. In het verleden hebben al meerdere vrouwen klachten ingediend over grensoverschrijdend gedrag.


De acteur zelf heeft altijd gezegd onschuldig te zijn. Meer informatie zal ongetwijfeld snel volgen nu dat dit onderzoek loopt.

NieuwsFilm

meest populair