Pijnlijke cijfers voor nieuwe film van Guy Ritchie met Superman-acteur Henry Cavill

Pijnlijke cijfers voor nieuwe film van Guy Ritchie met Superman-acteur Henry Cavill

The Ministry of Ungentlemanly Warfare faalt gigantisch aan de box-office.

Een flinke tegenvaller voor Superman-acteur Henry Cavill. Na een prima openingsweekend voor The Ministry of Ungentlemanly Warfare, ervaart de actiefilm een gigantische daling aan de kassa tijdens het tweede weekend.

The Ministry of Ungentlemanly Warfare is geregisseerd door Guy Ritchie en Superman-acteur Henry Cavill vertolkt de hoofdrol. Ook Alex Pettyfer, Hero Fiennes Tiffin en Henry Golding zijn te zien in de film.

3,86 miljoen dollar
De actiefilm beleefde een prima openingsweekend met $8,9 miljoen aan de binnenlandse kassa. Aardige cijfers, want alleen in Noord-Amerika heeft The Ministry of Ungentlemanly Warfare een bioscooprelease. Daarbuiten is de film gelijk te zien op streaming.

Maar volgens Deadline gaat het momenteel helemaal niet zo lekker met de cijfers van de nieuwe film. Zo staat de teller voor het tweede weekend op een schamele $3,86 miljoen.

Grote daling
Dan hebben we het over een pijnlijke daling van 70% voor de film met Henry Cavill. Een daling tussen 40% en 60% wordt als vrij normaal beschouwd, maar deze cijfers moeten Lionsgate toch enorm teleurstellen.



Het heeft natuurlijk een reden waarom The Ministry of Ungentlemanly Warfare een minder weekend achter de rug heeft. Cavill moest namelijk opboksen tegen Zendaya's Challengers en Unsung Hero.

NieuwsFilm

meest populair