Tyrese Gibson zegt dat zijn beste scène uit 'Morbius' werd geknipt: "Ik baal er nog steeds van"

Tyrese Gibson zegt dat zijn beste scène uit 'Morbius' werd geknipt: "Ik baal er nog steeds van"

De acteur zegt dat er de nodige momenten uit de blockbuster werden gehaald die meer dan de moeite waard waren.

Tyrese Gibson, voornamelijk bekend van de Fast & Furious, was in 2022 te zien in de Morbius-flop. De acteur beweert dat de blockbuster veel beter had kunnen zijn als indrukwekkend beeldmateriaal niet geknipt was.

Hoewel Marvel de laatste jaren films mag maken over Spider-Man, heeft Sony de rechten behouden over alle schurken. Zo brengen ze de laatste jaren de nodige films uit over bekende villains, zoals Venom en de aanstaande Kraven the Hunter.

Misser
Helaas pakken lang niet alle films even goed uit, waaronder dus ook Morbius. Niet alleen de box-office resultaten stelden teleur, maar ook zijn 5,1 op IMDb en de 15% op Rotten Tomatoes zijn verre van overtuigend.

De blockbuster werd dan ook met de grond gelijk gemaakt. Gibson vindt dit jammer, al helemaal aangezien het veel beter had kunnen zijn. Tijdens een recent interview onthulde hij dat zijn personage eigenlijk meer in de film te zien zou zijn geweest, net zoals de nodige vechtscènes.

Reactie
Zo zegt Gibson nu: "Ik heb veel scènes opgenomen die niet in de film te zien zijn. Zo had ik bijvoorbeeld een flinke knokpartij opgenomen met Matt Smith in een park in Londen. Dit was echt een knettergekke en uiterst gave scène".


"Helaas werd dit eruit gehaald. Ik weet dat ze veel hebben moeten knippen zodat de film binnen de twee uur duurt, maar dat dit moment eruit werd gehaald vond ik wel echt jammer." Gelukkig vond Martin Scorsese het wel een fantastische film...

NieuwsFilm

meest populair